Retourneren

Hoe kan ik mijn product ruilen en/of retourneren?
Neem contact met ons op waarbij u aangeeft dat u een product wilt ruilen of retourneren. U ontvangt van ons de instructies voor het retourzenden van het product. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een ontvangstbevestiging. Afhankelijk van uw wensen wordt het product direct omgeruild of storten wij binnen 7 dagen het aankoopbedrag retour op uw rekening.

Wanneer kan ik een product niet ruilen of retourneren?
De producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd wanneer deze niet meer in de orginele staat zijn.

Klachten
Ondanks alle inzet en service kunt u een klacht hebben over uw bestelling of over de afhandeling van uw order. We raden u aan om klacht eerst bij ons kenbaar te maken door deze te mailen naar info@grootsin.com. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Wie betaalt de verzendkosten bij een retour of ruil?
De verzendkosten voor uw retour of ruilen van uw bestelling zijn voor eigen rekening. Bij ruilen van een product kan er opnieuw verzendkosten berekend worden. Dit gebeurd uiteraard in goed overleg.

Garantie
Op gebruikte goederen kunnen wij geen garantie geven. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en zoeken wij in overleg naar een passende oplossing. Voor nieuwe artikelen gelden de wettelijke garantievoorwaarden.
× Chat