GROOTSin Wellness & Beauty

GROOTSIN  helpt u te ontspannen en geluk te vinden in de kleine dingen. Het is mijn passie om van dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten te vinden.

Hallo!

Wat leuk dat je op mijn webshop kijkt! Mijn naam is Fiona Nooter en mijn bedrijf heet GROOTSin “Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven.”

In 2014 ben ik begonnen met mijn bedrijf ik verkocht producten online en verhuurde mezelf als ZZP’er ook aan bedrijven. 

3,5 jaar geleden ging ik enthousiast aan het werk als gastvrouw bij de Veluwse Bron in Emst hier kwam ik in aanraking met de Treatments producten. 

Vanuit Treatments ben ik benaderd om als shopmanager  de 1e City Spa van Treatments in Arnhem te openen en aan de slag te gaan.

Het was een fantastische ervaring en na 2 jaar kriebelde het om een nieuwe stap te maken. 

In oktober 2021 heb ik aan de Assendorperstraat in Zwolle mijn eigen woonplaats een “fysieke” winkel geopend en mijn focus totaal verlegd naar Wellness & Beauty

GROOTSin is een gecertificeerd Treatments dealer al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Wilt u de producten van Treatments graag gebruiken in uw bedrijf of uw eigen salon? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie of mail info@grootsin.com.

Zakelijk bestellen

× Chat