Veelgestelde vragen

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Treatments om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments, die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments een beetje vergeten.


TREATMENTS®️ streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn we gestart met een aantal van deze Treatments weer nieuw leven in te blazen, zodat iedereen van zijn favoriete Treatment kan genieten bij de mooiste sauna’s, aangesloten TREATMENTS®️ salons, of gewoon lekker thuis in uw eigen badkamer!


Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS®️.


Wilt u de producten en behandelingen van TREATMENTS®️ graag gebruiken in uw eigen salon? Stuurt u ons dan een mail info@grootsin.com.

Wij bij GROOTSin willen dat u blij bent met uw aankoop. Voldoet het in de webshop bestelde product niet aan uw verwachtingen, dan kunt u de producten uiteraard ruilen of retourneren. U heeft altijd een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product terug te sturen. Die periode gaat in op de dag dat u het product ontvangt. Na het doorgeven van de retour, heeft u nog 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Bij eventuele vragen kunt u deze mailen naar info@grootsin.com.


Het product kan alleen ongebruikt, ongeopend en, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggestuurd worden. De retourkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Nadat de correcte aanvraag voor retour bevestigd is via info@grootsin.nl, kunt u uw product terugsturen naar het onderstaande adres en wordt het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort.


GROOTSin

Assendorperstraat 73-75

8012 DG Zwolle

Bij de GROOTSin webwinkel kunt u veilig betalen met iDEAL.
Onze pakketten worden met vaste tarieven verzonden via PostNL. Je ontvangt bij elke bestelling de track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Zodra je de barcode hebt, kun je de zending online volgen of met de PostNL App. Als de dag waarop zij de zending aanbieden bekend is, tonen ze deze dag. Ook geven ze aan hoe laat ze de zending bezorgen (indien mogelijk). Verzendkosten Nederland: € 6,99.
Cadeaubonnen kunnen uitsluitend in de GROOTSin winkel worden ingeleverd.
× Chat